klimimr Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Él ez a project még egyáltalán? Sziasztok! Él ez dolog még egyáltalán? Ha valaki tud egy élő szerkesztőt, kérem írjon már a címemre. Köszi: klimimr kisqtya_kukac_freemail_pont_hu
Balajti Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Egy kis technikai érdeklődésem lenne Hello! Kb. 1 hónapja jelentkeztem szerkesztőnek, és azóta várok... semmi válasz. Tudom a standard dmoz válasz, lehet egy perc, lehet egy év, stb... De mégis, elnézve a Magyar szerkesztői állapotokat, ez nem túl kielégítő válasz. Amint tapasztalom, elég sokan gondolnak rá, hogy szerkesztők legyenek, de valahogy a jelentkezések java része passzív módon elvan utasítva. Standard dmoz módra hol egy napon belül, hol fél éven belül. Szóval, nem akad valahol egy ember, akinek felelősége lenne az ügyben, hogy ilyen kritikán aluli állapotok uralkodnak? Ki bírálja el a jelentkezéseket? Mindenesetre, ha én ilyen eredményesen dolgoznék, ahogy itt mennek a dolgok, a főnököm szétrugná a szebbik felemet. Kit lehetne felrázni mély álmaiból, hogy valamit tegyen végre?
jackiejr Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Sehol senki? Sziasztok, rég született itt hozzászólás. Egy aktív magyar szerkesztő sincs a vidéken? Kb 7-8 hónapja próbáltam elküldeni az oldalam, de akkor azt írta ki, hogy nincs szerkesztő és persze szerkesztőnek jelentkezni "ideiglenesen" nem lehet. Azóta rendszeresen ránéztem, hogy hátha lehet weblapot küldeni, aztán kb 1 hónapja sikerült is, de azóta semmi aktivitást nem tapasztaltam a kategóriában. (tudom, néhány perc vagy több év.. nem is lennék nyugtalan ha legalább valami változás történne, mert már legalább egy éve ugyanazok a számok vannak a "Top: World: Magyar: Személyes lapok (54)" kategóriában. Szerkesztőnek jelentkezni persze "ideiglenesen" még mindig nem lehet. Szóval senkinek semmi információja ez ügyben? Valami előrelépés jó lenne a magyar lapok ügyében.. vagy ha az ODP meg akarja szüntetni a magyar szekciót vagy a fejlesztését (nincs szerkesztő, de jelentkezni se lehet), akkor legalább írják ki, hogy vége van, ennyi volt. Mert ennek így semmi értelme. na nem keseregni akartam (dehogynem ) csak jó lenne tudni, hogy akkor mi van most..?
J Soft Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 "standard DMOZ-válasz" ... -- A néhány perc az OK, de a "néhány év" ... elgondolkoztató, de nem lehet komoly... A cél az lenne, hogy magyar nyelvű oldalak is szerepeljenek a DMOZ-ban ...? <url removed> Köszönöm válaszod Wiandt Gábor
MrSecret Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Na Helló mindenkinek, Ne idegesgedjetek mindenhol ez van.Ráadásul a dmoz-ban vannak olyan weboldalak amelyek már nem léteznek, de senki se törödik vele. Na ez van,ezt kell vagy nem szeretni.
MrSecret Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Sziasztok! Él ez dolog még egyáltalán? Ha valaki tud egy élő szerkesztőt, kérem írjon már a címemre. Ez jó volt.Nem nagyon hisszem ,hogy nagy érdeklödés van a szerkesztök részéröl.
Recommended Posts