Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

chcia³bym siê dowiedzieæ nastêpuj±cych rzeczy:

1. jak d³ugo trzeba czekaæ na dodanie strony do katalogu oraz z czym jest to zwi±zane (jakie s± procedury dodawania nowej strony).

2. jakie kryteria powinna spe³niaæ strona aby mog³a zostaæ dodana do katalogu

Dziekuje za wszelkie informacje,

----

pozdrawiam,

dziadek997

Posted

ad. 1) tutaj nie ma regu³y, gdy¿ jest to uzale¿nione od wielu czynników - generalnie zg³oszon± stronê musi zaakceptowaæ redaktor danej kategorii (je¶li takiego nie ma - redaktor kategorii nadrzêdnej), czyli w skrócie zale¿y ile czasu ma dany redaktor oraz jak du¿o stron czeka na dodanie

ad. 2) zasady dodawania s± tutaj (EN), warto zajrzeæ te¿ tutaj (EN). Ponadto w kategorii, do której chcemy dodaæ jak±¶ stronê powinien byæ u góry odno¶nik Zaproponuj URL, gdzie znajdziemy np. co¶ takiego (PL) (Uwaga! To tylko przyk³ad jak wygl±da formularz - strony nale¿y zg³aszaæ do odpowiednich dla nich kategorii!).

Posted

Witam wszystkich. Pytanko o dodanie strony

Dlaczego kiedy chcę dodać stronę, przekierowuje mnie zamiast do formularza to do helpa jak to zrobić? wiem jak ale nie mogę się dostać do formularza :-?

proszę o pomoc

Pozdrawiam

goodSpeed

admin www.turystapolski.pl

Posted

ou, to działa :)

w jakiej kategorii tak siê dzieje? odno¶nik pt.: Zaproponuj URL[/b"] powinien zawsze kierowaæ do formularza.

dzięki, już działa. coś chyba nie doczytałem. Już mam i dopisałem stronkę

dzięki :)

• 3 weeks later...
Posted

Witam. Mam prosbe: czy mogl by mi ktos wytlumaczyc, dlaczego podczas dodawania nowej strony, gdy kliknę na końcu "Submit" strona nie reaguje? ...w statusie pisze jedynie: oczekiwanie na dmoz.org... i zero reakcji.

Jedyny raz udało się jakoś zakończyć rejestrację ale ze strona nie pojawiła się w katalogu więc zgłosiłem ją jeszcze raz... i nic. napisałem do admina [redaktora], ktory odpowiedział mi tak:

...By all means enquire again in this same thread when six months have elapsed.

Ktoś mógłby mi przetłumaczyc ta zdanie

Posted

Witam,

Co do problemów z formularzem - mo¿liwe ¿e to jakie¶ k³opoty z po³±czeniem z internetem, lub problem po stronie serwera - proponujê siê nie zra¿aæ i spróbowaæ ponownie - mo¿e o innej porze?

Co do pojawienia siê strony w katalogu - od zg³oszenia mo¿e up³yn±æ nawet kilka miesiêcy do dodania strony, zalezy to od wielu czynników - proszê zobaczyæ moj± wcze¶niejsz± wypowied¼ w tym w±tku.

• Create New...