Kiosk24 Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Witam, na początku czerwca zgłosiliśmy do katalogu: http://dmoz.org/World/Polska/Media/Czasopisma/ stronę internetową: http://www.kiosk24.pl Wiem, że ta kategoria poszukuje redatkora. Czy to oznacza, że nikt nie rozpatruje wniosków o rejestrację stron w tej kategorii? Pozdrawiam Konrad Kraszewski Kiosk24.pl
Meta wladek Posted August 26, 2004 Meta Posted August 26, 2004 Nie jest to strona czasopisma, lecz kolportera oferuj±cego prenumeratê. Jej miejsce jest wiêc raczej w dziale "Zakupy" lub "Biznes" lub w odpowiedniej podkategorii dla kolporterów. Wymaga wiêc ona zastanowienia, gdzie j± umie¶ciæ. Dzia³ "Media" istotnie ostatnio nie ma redaktora, a wiêc wpisywanie idzie w nim wolniej, ale zg³oszenia czekaj± nie d³u¿ej ni¿ oko³o 4 miesiêcy. Je¶li zg³asza³ Pan stronê dwa miesi±ce temu, to zw³aszcza w okresie wakacyjnym nie ma powodu do niepokoju.
Kiosk24 Posted August 28, 2004 Author Posted August 28, 2004 Nie jest to strona czasopisma, lecz kolportera oferuj±cego prenumeratê. Jej miejsce jest wiêc raczej w dziale "Zakupy" lub "Biznes" lub w odpowiedniej podkategorii dla kolporterów. Wymaga wiêc ona zastanowienia, gdzie j± umie¶ciæ. Myli się Pan. Kiosk24.pl nie jest kolporterem. Zanim wyda Pan taką opinię polecam przeczytać regulamin serwisu Kiosk24.pl No chyba, że wszystkie kioski nazywa Pan kolporterami. Poza tym, co w takim razie w kategorii World Polska/Media/Czasopisma robi strona EMPIKu ? Pozdrawiam Konrad Kraszewski
Meta wladek Posted August 31, 2004 Meta Posted August 31, 2004 co w takim razie w kategorii World Polska/Media/Czasopisma robi strona EMPIKu ? Dobre pytanie. Prawdê mówi±c mnie równie¿ to zdziwi³o. Zastanawiamy siê z kolegami, gdzie wpisywaæ takie strony.
Kiosk24 Posted August 31, 2004 Author Posted August 31, 2004 Dobre pytanie. Prawdê mówi±c mnie równie¿ to zdziwi³o. Zastanawiamy siê z kolegami, gdzie wpisywaæ takie strony. Mam nadzieję, że nie będziecie się Państwo zastanawiać następne pół roku. Czego Wam i sobie życzę. Pozdrawiam Konrad Kraszewski
Recommended Posts