WITAM Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 dzień dobry, Kto jest odpowiedzialny za edytowanie i dodanwanie do kategorii w której nie ma redaktora. Nadrzędna kategoria do omawianej najniższej również nie ma redaktora. Dopiera kategoria górująca nad nimi posiada nadzór. W związku z tym mam pytanie - do kogo zgłaszać uwagi odnośnie najgłębszej kategorii? Czy do Redaktora który jest najwyżej (tzn. podlega mu ok. 50 podkategorii i ponad setka subkategorii? Pozdrawiam WiTam
Meta wladek Posted December 30, 2004 Meta Posted December 30, 2004 Uwagi najlepiej zg³aszaæ na tym forum - miêdzyn innymi w³a¶nie po to zosta³o ono stworzone. To, czy do danej kategorii jest przypisany redaktor nie jest dobrym wska¼nikiem jest stanu: sa kategorie, które s± regularnie przegl±dane i uzupe³niane przez redaktorów z bardzo szerokimi uprawnieniami, a s± te¿ akie, które maj± w³asnego redaktora, ale redaktor akurat nie ma dla nich czasu.
lamer22 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Pytanie Pytanie odnośnie tematu. Zgłosiłem stronę do kategorii, która nie ma redaktora. // Top: World: Polska: Biznes: Transport: Samochodowy // Redaktorzy są dopiero przy kategorii Top: World: Polska: , kategorie bizes oraz transport również nie posiadają redaktorów. Chciałbym się zapytać jak rozpatrywany będzie mój wniosek i czy jeśli poproszę tutaj, na publicznym forum, o zwrócenie uwagi redaktorów wyzszego stopnia na moje zgłoszenie czy będzie ono mogło być rozpatrzone. Adres zgłaszanej przeze mnie strony to http://www.przeprowadzam.pl Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Grzegorz Kozłowski
Meta wladek Posted January 20, 2006 Meta Posted January 20, 2006 Na tym forum nie udzielamy informacji o statusie poszczególnych stron: http://resource-zone.com/forum/announcement.php?f=43
lamer22 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Odp Tak wiem i nie chodzi mi o status strony. Pytam jedynie o to co powinienem zrobić jeśli kategoria do której chcę zgłosić stronę nie ma redaktora. Cytując za Panem: "Uwagi najlepiej zg³aszaæ na tym forum - miêdzyn innymi w³a¶nie po to zosta³o ono stworzone. " Czy poprostu pozostaje mi spokojnie czekać czy mogę komuś zasugerować, aby zwrócił również uwagę na wpis z tej kategorii? Pozdrawiam. Grzegorz Kozłowski
lamer22 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 BTW miałbym kilka uwag odnośnie wpisów zamieszczonych już w tej kategorii: Bakar - Transport mikrobusowy. - strona dotyczy biura turystycznego, którego częścią oferty jest transport mikrobusami, ale głównym tematem strony jest biuro turystyczne Transkop - Usługi transportowe krajowe i zagraniczne. - strona już nie istnieje. Póki co to tyle, pozdrawiam. Grzegorz Kozłowski
Meta jaskch Posted January 21, 2006 Meta Posted January 21, 2006 Pytam jedynie o to co powinienem zrobiæ je¶li kategoria do której chcê zg³osiæ stronê nie ma redaktora. Najlepiej cierpliwie czekaæ. Brak redaktora nie oznacza, ¿e nikt tam nie zagl±da. Dziêkujê za uwagi do innych wpisów, zosta³y ju¿ poprawione. Jacek
lamer22 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ok, dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Grzegorz Kozłowski
lamer22 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Limuzyny.com - Oficjalne uroczystości, śluby, chrzciny, komunie. Podróże, wyjazdy służbowe. - strona również nie dziala Polski Express - Przewozy autobusowe. - strona nie działa i to chyba tyle z tej kategorii, pozdrawiam Grzegorz Kozłowski
lamer22 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Tym razem kategoria: Top: World: Polska: Regionalne: Lubuskie: Zielona Góra: Biznes (74) Edycja-S, Wydawnictwo Zielona Góra - Oferta dotycząca zamieszczenia informacji o firmie w kwartalniku. - strona nie działa PKP Przewozy Regionalne, Lubuski Zakład Przewozów Regionalnych w Zielonej Górze - Aktualności, oferty handlowe, rozkłady jazdy pociągów. - strona nie działa Widpoldżwig Zielona Góra - Dostawa, montaż i konserwacja wind, platform dla niepełnosprawnych i dźwigników samochodowych. - firma nazywa się Windopoldźwig a nie Widopoldżwig Zielonogórska Spółdzielnia Mieszkaniowa - Informacje dla mieszkańców, statut, tabela kosztów. - strona nie działa Pozdrawiam redaktorów, Grzegorz Kozłowski
Recommended Posts