sm00f Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Wypelnilem dzisiaj wniosek nowego redaktora w dziale: World/Polska/Komputery/Programowanie/J%c4%99zyki/PHP Nick: sm00f Kiedy moge sie liczyć z rozpatrzeniem mojego wniosku? Czy dostane e-mail o pozytywnym lub negatywnym rozpatrzeniu mojego wniosku? Juz oczywiscie dostałem maila o tresci: Thanks for applying to become an editor! You will receive a reply as soon as your application has been reviewed. If you have questions, please visit the public forums at http://resource-zone.com/ to talk with one of our volunteers. Dziekuje za odpowiedzi. (wycialem polskie znaki w poscie, zeby nie miec problemow z kodowaniem)
sm00f Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 Juz czekam dosc dlugo (pewnie to krótko do rozpatrzenia wniosku redaktora, ale dlugo dla mnie) na odpowiedz - jest to około 12 dni... Jaki status ma moja aplikacja? Czy jestem bardzo w tyle w kolejce? Przepraszam za niecierpliwosc... (wycialem polskie znaki w poscie, zeby nie miec problemow z kodowaniem)
Meta wladek Posted January 19, 2005 Meta Posted January 19, 2005 Nowe wnioski to w tej chwili w±skie gard³o. Nie wiem jak inni, ale ja nie bêdê móg³ siê tym zaj±æ przed sobot±.
Meta wladek Posted January 19, 2005 Meta Posted January 19, 2005 Jednak sprawdzi³em i nie widzê takiego wniosku w kolejce. Na pewno nikt Panu nie odpowiedzia³?
Recommended Posts