tomek.l Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Witam Przedwczoraj zlozylem wniosek na redaktora kategorii Tatry. Czy mam szanse zostania redaktorem i jak dlugo moge czekac na odpowiedz?
tomek.l Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 Przepraszam. Przeczytalem kilka postow. Pytanie bedzie aktualne jesli nie dostane za kilka dni informacji potwierdzajacej zgloszenie
tomek.l Posted February 2, 2005 Author Posted February 2, 2005 Pytanie staje sie aktualne ale troche je zmienie Czekam tydzien i nie dostałem listu z numerem wniosku i prosba o potwierdzenie zgloszenia. Zanim wysle nowy wniosek chcialbym wiedziec czy ten pierwszy zostal dostarczony. Jesli tak, to na jakim etapie jest moja sprawa. nick: tomekl kategoria : World: Polska: Sport: Sporty terenowe: Wspinaczka: Tatry
Meta wladek Posted February 3, 2005 Meta Posted February 3, 2005 Twojego wniosku nie ma w kolejce. Czy jeste¶ pewien, ¿e Twój serwer pocztowy przyjmuje listy z DMOZ (niektóre zbyt agresywne programy antyspamowe blokuj± ca³e regiony i bloki adresowe).
tomek.l Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Dzieki Adres email (@poczta.fm) był na serwerze Interi. Wiadomosci raczej do mnie dochodzly. Co byś mi polecil. Nowy wniosek z innym adresem?
Recommended Posts