Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uprzejmiê proszê o podanie statusu strony a najlepiej dodanie strony www. meblowy. com. pl do katalogu DMOZ.

World: Polska: Biznes: Przemys³: Meblarski - nie jestem pewien w której kategori strona zosta³a zg³oszona bo od tego czasu minê³o ju¿ kilka miesiêcy.

Pozdrawiam moderatora :)

Posted

Strona działa bardzo dobrze.

Proszę mi nie kazać znowu czekać kilka miesięcy na dodanie strony do katalogu. Litości!!!

Posted

Plizzzz.....

Jeszcze raz, uprzejmie proszê o dodanie strony www. meblowy. com. pl do katalogu DMOZ.

Strona zawsze dzia³a... to ¿e chwilowo ³adowa³a sie 4-5 sekund nie oznacza ¿e nie dzia³a.

Proszê o pozytywne rozpatrzenie mojej pro¶by. :)

• 3 weeks later...
Posted

B³agam na kolanach...

No... Kilka tygodni ju¿ minê³o, wiêc uprzejmiê proszê o dodanie strony www. meblowy. com. pl do katalogu. :rolleyes:

• Meta
Posted
Na tej stronie wiêcej jest spamu ni¿ oryginalnej tre¶ci. Proszê nie zg³aszaæ jej wiêcej w ci±gu najbli¿szych 6 miesiêcy.
Posted

Bez łaski !!!

bez obrazy ale teraz już jest wszystko jasne... ktoś tu jawnie preferuje tylko wybrane witryny, dbając o to aby konkurencja nie dostała się do katalogu!

Szkoda tylko że przymyka się oczy na strony prawdziwie spamerskie dodając do katalogu! Coś tu jest nie tak jak powinno! :confused:

Jestem troche zszokowany... ale bez wpisu do DMOZ też dam sobie rade!

• Create New...