mateusz Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Witam, ~miesiąc temu złożyłem wniosek o przyznanie mi statusu redaktora i do chwili obecnej nie otrzymałem odpowiedzi, ani odmownej, ani pozytywnej. Czy możliwe jest, że mój wniosek zaginął? Być może odpowiedź została wysłana, ale zginęła w JUNK Mail Folder?! Proszę o pomoc - użytkownik/login: mateusz pozdrawiam m.
novic84 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Witam, ~miesiąc temu złożyłem wniosek o przyznanie mi statusu redaktora i do chwili obecnej nie otrzymałem odpowiedzi, ani odmownej, ani pozytywnej. Czy możliwe jest, że mój wniosek zaginął? Być może odpowiedź została wysłana, ale zginęła w JUNK Mail Folder?! Proszę o pomoc - użytkownik/login: mateusz pozdrawiam m. Najpewniej twoja kandydatura jest nadal weryfikowana. Nie sądzę, bo zgłoszenie zaginęło w ODP, bardziej prawdopodobne jest już/byłoby zaginięcie w JUNK Mail.
stelmik Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ja już czekam 4 miesiące i póki co nie mam żadnej odpowiedzi, tylko przyszedł post, że moje zgłoszenie do nich dotarło (ten który jest wysyłany zaraz po samej rejestracji z automatu). Czy ktoś wie ile trzeba czekać na taką odpowiedź?
Meta wladek Posted June 10, 2005 Meta Posted June 10, 2005 Napraw swój kalendarz - cztery miesi±ce to nieco wiêcej ni¿ dwa tygodnie.
stelmik Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Napraw swój kalendarz - cztery miesi±ce to nieco wiêcej ni¿ dwa tygodnie. Ops, to chyba do mnie skierowane. Jesli tak to wyjaśniema: u mnie w kalendarzu przełom stycznia i lutego był niestety 4 miesiące temu. Sorry. Taki mam kalendarz. Na dodatek dzisiaj wyskakuje mi czerwiec Co zrobic? Jeśli nie jest to skierowane do mnie, to bardzo przepraszam - źle zrozumiałem Twoją wypowiedź wladku.
Recommended Posts