Jump to content

Recommended Posts

Posted

Despre statusul site-urilor in ODP

Din anuntul (http://resource-zone.com/forum/showthread.php?p=201761) facut pe forum legat de verificarea site-urilor in ODP, am tradus o parte din mesajul administratorilor acestui forum:

Dupa discutiile dintre moderatorii si administratorii acestui forum, s-a decis ca de pe data de 21 mai 2005 sa se intrerupa activitatea legata de verificare site-urilor in ODP . Momentan nu se mai primesc cereri de verificare noi, vechile statusuri fiind arhivate.

:moz:

Posted

informatii despre heaven.ro

Salut.

Se poate sti in ce stadiu se afla site-ul <url removed> ?

A fost propus pentru categoria : World: Română: Computere: Internet: Design şi dezvoltare Web: Designeri: Servicii complete.

Multumesc anticipat

• 8 months later...
Posted
firehand

In postul anterior am anuntat ca verificarile de status s-au sistat.

Imi pare rau, nu pot face lucrul asta.

Mai exista deci vreo sansa de a afla care e statusul?

Am un site <url removed> pe care l-am submis in August, si inca nu a aparut. Si nic nu stiu daca sa mai incerc sa-l reintroduc; nu vreau sa fac spam.

Ma poate sfatui cineva cum sa procedez?

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Salut,

In primul rand va rog sa ma scuzati daca nu postez unde trebuie, dar nu am gasit alt topic mai potrivit (cu exceptia unuia care era locked).

Problema este urmatoarea:

Ma chinuiesc de mai mult timp sa-mi inscriu site-ul in Dmoz, dar nu resusesc. De fiecare data imi apare mesajul "Service Temporarily Unavailable".

As vrea si eu sa stiu cand o sa pot sa-mi inscriu si eu site-ul in director sau ce trebuie sa fac pentru a fi inscris?

Multumesc anticipat!

LE: ma refeream la categoria: World/Romana/Computere/Internet/Forumuri/Divertisment/

Posted

Luxian momentan ODP trece printr-o perioada in care nu se pot adauga si edita site-uri in carul ei.

Nu e o problema doar cu World/Romana, ci cu tot ODP-ul.

Anuntul prin care se va anunta ca ODP isi reia activitatea de acceptare de site-uri si editare, o sa fie accesibil tuturor.

• 1 month later...
Posted

Multumesc pentru raspunsul dat.

Acum am reusit sa inscriu site-ul. As dori sa aflu care e statusul (banuiesc ca s-a reinceput verificarea statusurilor).

Detalii site:

Categoria: Top: World: Româna: Computere: Internet: Forumuri: Divertisment

URL:

Titlu: GMC Club Z - Communications

Descriere: Forum and mini-portal de discutii generale si divertisment.

Data: 19.01.2007 / ora 01:40

:D

Posted

OK, sorry de deranj. Credeam ca daca s-a redeschis inscrierea in directorul s-a redeschis si verificarile de status. Acum presupun ca trebuie sa astept pana cand apare mesajul de reluare a activitatii (acceptare si editare) al directorului ca sa vad daca site-ul meu e acceptat sau nu?

O zi buna!

• 4 weeks later...
Posted

Situatie site

Salut,

Am cautat sa introduc si eu <url removed> .Se poate afla in ce stadiu(sau daca este macar o sansa) de a intra in listing?

Multumesc anticipat,

CA

Posted

Intr-un post anterior scriam : "nu se fac verificari de statusuri."

Si e in romana.

Deci nu se fac verificari de statusuri.

Posted
Intr-un post anterior scriam : "nu se fac verificari de statusuri."

Si e in romana.

Deci nu se fac verificari de statusuri.

Ar ajuta la ceva daca ar fi si in engleza?

Mersi si scuze,

CA

• 2 weeks later...
Posted

Verificari

Salut,

1)Krumel,te stresez iar:sunt ceva schimbari legate de verificari status?Stiu ca faci munca voluntara pe DMOZ(si aici,pe forum)Apreciez asta.

2) Daca da,atunci ma intereseaza asil2000,cu <url removed> dupa:)(Sa nu ma acuze nimeni ca alerg dupa link pe forum:D ).

Posted

Salut

Am si eu o rugaminte daca poate cineva sa-mi spuna ce se intampla cu siteul acesta <url removed> l-am inscris acum 3-4 luni si de atunci nici un raspuns, merci anticipat.

• 4 weeks later...
Posted

Ceva noutati in legatura cu verificarile de status? :D

Inscrierile de site-uri si aplicarea pt a devenii editor sunt functionale de ceva timp.

Scuze pentru insistenta :D

LE: Nu cred ca mai e nevoie de raspuns :(

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Hm

Se pare ca nu ati citit tot postingul de la Krumel.

A mai scris de cateva ori ca nu se mai da informatii privind statusul.

Tu Krumel esti bihorean sau rocker ?

• Create New...