Iskander Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Salut as vrea sa stiu si eu care e statusul pentru e-bileteavion.ro, electromall.ro, contracte.home.ro Multumesc mult.
krumel Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Salut Iskander ...poate ne spui si categoriile in care le-ai trimis. :look-away
krumel Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Despre statusul site-urilor in ODP Din anuntul (http://resource-zone.com/forum/showthread.php?p=201761) facut pe forum legat de verificarea site-urilor in ODP, am tradus o parte din mesajul administratorilor acestui forum: Dupa discutiile dintre moderatorii si administratorii acestui forum, s-a decis ca de pe data de 21 mai 2005 sa se intrerupa activitatea legata de verificare site-urilor in ODP . Momentan nu se mai primesc cereri de verificare noi, vechile statusuri fiind arhivate. :moz:
firehand Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 informatii despre heaven.ro Salut. Se poate sti in ce stadiu se afla site-ul <url removed> ? A fost propus pentru categoria : World: Română: Computere: Internet: Design şi dezvoltare Web: Designeri: Servicii complete. Multumesc anticipat
krumel Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 firehand In postul anterior am anuntat ca verificarile de status s-au sistat. Imi pare rau, nu pot face lucrul asta.
habarnam Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 firehand In postul anterior am anuntat ca verificarile de status s-au sistat. Imi pare rau, nu pot face lucrul asta. Mai exista deci vreo sansa de a afla care e statusul? Am un site <url removed> pe care l-am submis in August, si inca nu a aparut. Si nic nu stiu daca sa mai incerc sa-l reintroduc; nu vreau sa fac spam. Ma poate sfatui cineva cum sa procedez? 1
krumel Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 habarnam nu exista nici o sansa. Te-ai scos cu un link aici.
Luxian Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Salut, In primul rand va rog sa ma scuzati daca nu postez unde trebuie, dar nu am gasit alt topic mai potrivit (cu exceptia unuia care era locked). Problema este urmatoarea: Ma chinuiesc de mai mult timp sa-mi inscriu site-ul in Dmoz, dar nu resusesc. De fiecare data imi apare mesajul "Service Temporarily Unavailable". As vrea si eu sa stiu cand o sa pot sa-mi inscriu si eu site-ul in director sau ce trebuie sa fac pentru a fi inscris? Multumesc anticipat! LE: ma refeream la categoria: World/Romana/Computere/Internet/Forumuri/Divertisment/
krumel Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Luxian momentan ODP trece printr-o perioada in care nu se pot adauga si edita site-uri in carul ei. Nu e o problema doar cu World/Romana, ci cu tot ODP-ul. Anuntul prin care se va anunta ca ODP isi reia activitatea de acceptare de site-uri si editare, o sa fie accesibil tuturor.
Luxian Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Multumesc pentru raspunsul dat. Acum am reusit sa inscriu site-ul. As dori sa aflu care e statusul (banuiesc ca s-a reinceput verificarea statusurilor). Detalii site: Categoria: Top: World: Româna: Computere: Internet: Forumuri: Divertisment URL: Titlu: GMC Club Z - Communications Descriere: Forum and mini-portal de discutii generale si divertisment. Data: 19.01.2007 / ora 01:40
Luxian Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 OK, sorry de deranj. Credeam ca daca s-a redeschis inscrierea in directorul s-a redeschis si verificarile de status. Acum presupun ca trebuie sa astept pana cand apare mesajul de reluare a activitatii (acceptare si editare) al directorului ca sa vad daca site-ul meu e acceptat sau nu? O zi buna!
adyconst Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Situatie site Salut, Am cautat sa introduc si eu <url removed> .Se poate afla in ce stadiu(sau daca este macar o sansa) de a intra in listing? Multumesc anticipat, CA
krumel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Intr-un post anterior scriam : "nu se fac verificari de statusuri." Si e in romana. Deci nu se fac verificari de statusuri.
adyconst Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Intr-un post anterior scriam : "nu se fac verificari de statusuri." Si e in romana. Deci nu se fac verificari de statusuri. Ar ajuta la ceva daca ar fi si in engleza? Mersi si scuze, CA
adyconst Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Verificari Salut, 1)Krumel,te stresez iar:sunt ceva schimbari legate de verificari status?Stiu ca faci munca voluntara pe DMOZ(si aici,pe forum)Apreciez asta. 2) Daca da,atunci ma intereseaza asil2000,cu <url removed> dupa:)(Sa nu ma acuze nimeni ca alerg dupa link pe forum:D ).
alexandru24 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Salut Am si eu o rugaminte daca poate cineva sa-mi spuna ce se intampla cu siteul acesta <url removed> l-am inscris acum 3-4 luni si de atunci nici un raspuns, merci anticipat.
Luxian Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ceva noutati in legatura cu verificarile de status? Inscrierile de site-uri si aplicarea pt a devenii editor sunt functionale de ceva timp. Scuze pentru insistenta LE: Nu cred ca mai e nevoie de raspuns
house21 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Salut Eu nu am website in limba romana,banuiesc nu are sens sa submit la sectiunea romana ,gresesc?
muzicaonline Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 www.joculetze.ro si www.muzicaonline.net Salut, as vrea sa stiu si eu care este statusul pentru http://www.joculetze.ro si http://www.muzicaonline.net .. Cand si daca vor putea fi aprobate ? Mersi, Stefan
MrSecret Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Hm Se pare ca nu ati citit tot postingul de la Krumel. A mai scris de cateva ori ca nu se mai da informatii privind statusul. Tu Krumel esti bihorean sau rocker ?
MrSecret Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tu Salut, as vrea sa stiu si eu care este statusul pentru http://www.joculetze.ro si http://www.muzicaonline.net .. Cand si daca vor putea fi aprobate ? Mersi, Stefan Tu... Stefan dar pe joculetze nu ai nici un content ,redirectionezi oameni la manele.. De muzicaonline ce sa mai zic,sit-ul e off. ;-)
Recommended Posts