yunnan Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witam, jakies dwa lata temu po dlugich mekach z dmozem moja strona zostala dodana do katalogu. Jakis czas temu (pare miesiecy temu chyba) wstawilem sie za kims w dyskusji na forum. Nie wiem dokladnie jak ani kiedy to sie stalo, ale moja strona znikla z katalogu dmoz bez sladu. Co dziwniejsze strona nadal istnieje w katalogu google, ktory jest chyba mirrorem dmoza. Wiec: jesli strona zniknela tylko z powodu wyrazenia mojej negatywnej opinii to sie boje jesli strona zniknela przypadkowo, to bylbym wdzieczny jesli ktos by sie temu przyjrzal jesli strona zniknela z mojej winy, to chcialbym wiedziec jak moge to naprawic [... usuniêty adres strony...] Z gory dziekuje i lacze sie w bolu z tymi wszystkimi ktorzy probuja sie dostac do dmoza pierwszy raz Yunnan
Meta wladek Posted June 16, 2006 Meta Posted June 16, 2006 Na tym forum na ogó³ nie udzielamy specyficznych informacji o statusie stron, czasem jednak odpowied¼ ma szersze znaczenie. Przypadek tej strony jest do¶æ typowy: w marcu musia³y siê zdarzyæ jakie¶ k³opoty techniczne i strona zosta³a dwukrotnie (raz przez automat, drugi raz przez redaktora) oznaczona jako niedzia³aj±ca i w zwi±zku z tym zosta³a ukryta. Pó¼niej zosta³a rutynowa ponownie sprawdzona i przywrócona.
yunnan Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Witam, z efektu dzialania jestem zadowolony (w koncu strona znowu jest). Jednak w tamtym czasie nie bylo zadnych zaburzen w funkcjonowaniu strony. Tak czy owak, dziekuje i pozdrawiam
Recommended Posts