Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

Zostalam redaktorem "kacper" w polowie marca i potem mialam 2-3 tygodnie przerwy. Teraz nie moge sie zalogowac wogole do panela administracyjnego a mail wyslany do admina sie wraca.

Chrumps, gdzie jestes.. buuuuuu ;)

Czy ktos mi moze pomoc jakos?

pozdrawiam

kasia

Posted

udalo sie

Spróbuj skorzystaæ z formularza przypominaj±cego has³o: http://dmoz.org/cgi-bin/forgot.cgi

Poza tym ostatnio by³y chwilowe problemy z autoryzacj±, byæ mo¿e wszystko ju¿ dzia³a i mo¿esz siê zalogowaæ.

Dzieki wielkie. musial byc chwilowy problem z autoryzacja, bo haslo ktore do mnie przyszlo bylo dokladnie tym ktore wpisywalam. Teraz juz wszystko dziala.

pozdrawiam

kasia

• 6 months later...
Posted
Mam problem z zalogowanie sie jako redaktor, po wejsciu na strone http://www.dmoz.org klikam jak zawsze editor login i zamiast pulpitu redaktora wyswietla mi sie info ze nie moze znalesc serwera lub odpowiada zbyt powoli.. i mam tak juz chyba od niedzieli. Co moge zrobic?
  • 7 months later...
Posted

czy znowu sa problemy techniczne? próbowalem sie zalogowac

jako pawwaw i niestety nie dziala nic, nie loguje, potem nie dziala reinstate, a potem nie dziala przypominanie hasla. padaka kompletna, prosze redaktora o reczna manipulacje, pawwaw.

• Meta
Posted
Twoje konto wygas³o – nie redagowa³e¶ przez wiêcej ni¿ 4 miesi±ce. Poinformowa³em odpowiednie osoby o problemie z przypomnieniem has³a, poprawienie tego mo¿e zaj±æ jaki¶ czas. Napiszê tutaj lub na PW, gdy bêdê wiedzia³ co¶ wiêcej.
Jacek
  • 2 months later...
Posted

witam, wczoraj wieczorem zostałem przyjęty na redaktora, dostałem mailem potwierdzenie, że konto zostało utworzone, jednak nie mogę się zalogować

username: spankin

kategoria:

Top: World: Polska: Sport: Sporty piłki i siatki: Piłka nożna: Piłkarze

Posted
otrzymałem maila o utworzeniu konta zawierające username i password, jednak kiedy wpisuję te dane do "editor login" nic to nie daje i pojawia się znowu tabelka do wpisania użytkownika i hasła
  • Create New...