scottx Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Witam potwierdziłem już swój adres mailowy, ale dostałem taką wiadomość: Your Open Directory editor application could not be confirmed. The error received was: Can't find your authentication ticket Co mam zrobić
Meta jaskch Posted May 16, 2006 Meta Posted May 16, 2006 Mo¿na spróbowaæ potwierdziæ jeszcze raz, dok³adnie sprawdzaj±c, czy na pewno nie zmieni³o siê nic w temacie wiadomo¶ci. Czasami niektóre mailery czy webmailery maj± brzydki zwyczaj ucinania d³ugich tematów lub modyfikowania ich zawarto¶ci, co mo¿e byæ przyczyn± opisanego problemu. Jacek
scottx Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Już próbowałem i za każdym razem ta samo odpowiedź. Mam konto na gmailu jakby to kogoś interesowało. A i wcześniej dostałem wiadomość potwierdzajacą złożenie mojego wniosku Open Directory Project <daemon@dmoz.org> do mnie Więcej opcji 15.05 (2 dni temu) Thanks for applying to become an editor! You will receive a reply as soon as your application has been reviewed. If you have questions, please visit the public forums at http://resource-zone.com/ to talk with one of our volunteers. A poźniej tą co juz napisałem wam na górze
Meta jaskch Posted May 17, 2006 Meta Posted May 17, 2006 Wygl±da to na jaki¶ b³±d. Musia³by wypowiedzieæ siê kto¶ maj±cy dostêp do zg³oszonych aplikacji, czy twoja dotar³a na miejsce. Jacek
Jakubek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Podobny problem Mój problem jest podobny, opisałem go tydzień temu, http://resource-zone.com/forum/index.php?showtopic=36595 ale nikt nie odpowiedział, próbowałem dwa razy, więcej nie, by nie być posądzonym o spamowanie, jeśli skarżą się inni to chyba jakiś błąd systemu, bo korzystam z innej poczty - na tlenie. Co robić w takim wypadku ?
scottx Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Juz chyba wiem o co chodzi:icon_excl Prawdopodobnie (nawet na pewno) wysłałem więcej wiadomości potwierdzających mój mail. A gdy już mój mail został potwierdzony a do google docierał kolejny mój mail potwierdzający wtedy google mi pisało że nie może znaleźć jakiegoś mojego biletu identyfikacji. Własnie dostałem odpowiedź od metaredaktora. Oczywiście negatywną:/
Recommended Posts