Jump to content

Nie chc± przyj±æ strony (pewnie redaktor z konkurencji)!!

Recommended Posts

Posted

Witam,

Od ponad roku probuje dodac moj± strone do kategorii

World: Polska: Komputery: Oprogramowanie: Katalogi

mimo to nie zostaje ona dodana w tym czasie inne strony moja zostaja dodane bez problemu. Moja strona jest juz od 4 latach w interneecie, do dmoza probuje dodac ja od roku i nic zero odezwu juz 15x probowalem dodac i pisalem w opisie strony dlaczego nie chcecie dodac prosze odpisac jezeli cos jest nie tak to zmienie i zadnej odp. chyba cos jest nie tak. Zaznaczam ze strona jest wykonana profesjonalnie cms oraz grafika + codzienne aktualizacje. Kiedys rozmawialem z jednym z redaktorow powiedzial ze nie widzie zadnych przeszkod z dodaniem mojej strony i ja dodal po kilku dniach zostala usunieta zapytalem dlaczego? odpowiedzial ze nie wie dlaczego :( ktos celowo nie dodaje jej i usuwa pytanie tylko kto? prosze sie tym zaj±c i prosze pilnie o kontakt jakiegos uczciwego redaktora w tej kategorii z gory bardzo dziekuje.

Czekam na kontakt

Pozdrawiam.

• Meta
Posted

Czy styl i forma tego wpisu ilustruj± zawarto¶æ strony, o której mowa? Je¶li tak, to wydaje mi siê prawdopodobne, ¿e koledzy istotnie celowo nie chc± jej wpisywaæ. Naszym celem jest bowiem jako¶æ naszego katalogu.

Natomiast prawdê mówi±c nie rozumiem, w jakim celu uczciwy redaktor mia³by siê kontaktowaæ z autorem strony. Jakich istotnych informacji nie da siê przekazaæ w opisie zg³oszenia?

Posted
Naszym celem jest bowiem jako¶æ naszego katalogu.

Dlatego prosze o kontakt z redaktorem ¿eby odpowiedzial dlaczego moja strona nie jest dodana skoro przewyzsza wiekszo¶æ stron w tej kategorii? Jezeli ktos jest z konkurencji w tym dziale to chyba mijacie sie z celem, jezeli jednak sie myle to uswiadomi mnie wypowiedz redaktora dlaczego nie jest dodana moja strona. Prosze o PW, bede informowal o postêpach w tym temacie. Ciekawe czy ktos siê zainteresuje, mam nadzieje ze tak.

Pozdrawiam

• Meta
Posted
Je¶li nikt nie podziela Pana opinii o wy¿szo¶ci Pana strony, to jeszcze nie znaczy, ¿e wszyscy jeste¶my Pana konkurentami. Niestety nie potrafiê zgadn±æ, co oznacza skrót PW - a wiêc nie mogê spe³niæ Pana pro¶by w tym zakresie.
  • 2 months later...
Posted
Podaj adres strony, a postaram Ci siê odpowiedzieæ czemu jej nie przyjêto do katalogu.

Troszke minê³o, wyslalem prywatna wiadomosc i nie dostalem zadnej odpowiedzi...

Posted
Ja tak mo¿e odejdê trochê od tematu. Chcia³bym zapytaæ, czy AdSense mo¿e byæ powodem odrzucenia strony przez redaktora? Nie mam tu na my¶li subiektywnej oceny strony. Raczej jakie¶ wytyczne dla redaktorów?
Posted

Nie wiem czy dobrze zrozumia³em. Mianowicie Strony, których ODP nie dodaje:

Marketing afiliacyjny, czyli w pewnym sensie Adsense, ale za chwilê jest napisane:

"Generalna regu³a: Spójrz na zawarto¶æ strony, nie bior±c pod uwagê odsy³aczy afiliowanych. Je¿eli tre¶æ jest oryginalna i warto¶ciowa (a wobec tego strona mo¿e wnie¶æ co¶ nowego do tematu kategorii), strona mo¿e byæ dobrym kandydatem do ODP"

Jest jeszcze te¿: "Strony z wynikami pracy wyszukiwarek". To jak mam wyszukiwarkê google na stronie, która s³u¿y do przeszukiwania serwisu, to nie jest ¿adna "Strona z wynikami pracy wyszukiwarek"

Móg³by¶ rzuciæ okiem na moj± stronê, czy wg Twojej prywatnej opinii spe³ania warunki do zg³oszenia do DMOZ? By³bym bardzo wdziêczny. Fotografia Podstawy

Posted
Rozumiem, w takim razie z tego co wyczyta³em strony z AdSense s± przyjmowane je¿eli jest tam du¿o tre¶ci. Bo przecie¿ w samym dmoz jest pe³no stron z AdSense.
  • Create New...