Ukraine Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Чи є тут хтось з України? Я хотів би стати редактором будь якої української категорії, бо стан українського сегменту на Dmoz-і дуже невтішний. Буду вдячний будь якій пораді, як мені це зробити. Дякую.
Ptashechka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Я з України. Сама сьогодні подала заявку. Хочу бути редактором розділу - регіональні сайти-Івано-Франківськ ))
shpak Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 А я не з України, а Росії, але те ж хочу бути редактором, тому той же подав заявку.
igornstr Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 А я не з України, а Росії, але те ж хочу бути редактором, тому той же подав заявку. Редакторів з України дуже мало, мабуть має сенс подавати заявку до аналогічного російського розділу .
h0rnd0g Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 óêðà¿íñüê³ ðåäàêòîðè ß ïîäàâ çàÿâêó, ñïîä³âàþñü ñòàòè ðåäàêòîðîì, òîä³ ðîáîòà áóäå ³òè øâèäøå.
h0rnd0g Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 êóïà òåì áåç ðåäàêòîð³â, ì³í³ìóì ñàéò³â êóïà òåì áåç ðåäàêòîð³â, ì³í³ìóì ñàéò³â â êàòàëîç³... ñõîæå í³õòî öèì âñåðéîç òàê ³ íå çàéìàºòüñÿ... (
BOLVERIN Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 òåæ â³äïðàâèâ çàÿâêó ³ ïðèéøëî ï³äòâåðäæåííÿ ç êîäîì. ÷åêàþ çàðàç) áóäó ðåäàãóâàòè - óêðà¿íà: ìèñòåöòâî òà ðîçâàãè
razorblade Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Хочу редагувати розділ "Комп'ютерні ігри", бо щось він зовсім скупий. Але відповідь так і не приходе, ви подавали заявку на якій мові, можливо модератор не розуміє мови на якій я заповнював форму?
Meta kovrad Posted January 15, 2010 Meta Posted January 15, 2010 Ïîðàäè Çàïîâíþâàòè ôîðìó òðåáà àíãë³éñüêîþ ìîâîþ. Ðîçä³ë, ÿêèé âè âèáðàëè, ìîæóòü ðîçãëÿíóòè ÿê çàâåëèêèé äëÿ ïî÷àòê³âöÿ. ßêùî îòðèìàºòå â³äìîâó, òî ðàäæó âèáðàòè ÿêèéñü ìåíøèé ðîçä³ë. ßêùî â³äïîâ³äü äóæå äîâãî íå ïðèõîäèòü, òî ìîæíà ñïèòàòè ïðî öå íà ôîðóì³ http://www.resource-zone.com/forum/index.php?showforum=11
selok Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Вітаю, Спробую допомогти з питаннями стосовно українського розділу ODP - World/Ukrainian. Дякую.
selok Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Вітаю, 1. В зв'язку з тим, що можливо не всі, хто надавав заявку на отримання повноважень редактора, отримали повідомлення про рішення, вирішив повідомити - на сьогодні усі заявки розглянуто. Таким чином, якщо Ви не отримали відповідь на свою заявку - вона відхилена. 2. Також пропоную ознайомитися з переліком основних рекомендацій, щодо складання заявок на отримання прав редагування. - Ваш запит повинен бути написаним українською та бути вільний від граматичних помилок. - До розділу українською мовою World/Ukrainian/ надаються сайти зміст яких виключно українською, або ці сайти мають повноцінну версію українською. Тому, назви та описи посилань на сайти, як і зміст самих сайтів, що надаються як приклади повинні бути виключно українською мовою. - Сайти повинні відповідати тематиці того розділу на який Ви бажаєте отримати права редагування, та відповідати критеріям відбору щодо розміщення сайтів у каталозі ODP. - Додавати «свої» сайти до каталогу ODP не забороняється, але це не повинно бути єдиною метою, також не слід їх надавати, як приклади при складанні заявки. - Вітається вказувати всі сайти до яких Ви маєте відношення, навіть якщо вони на інших мовах та їх кілька десятків; також слід вказувати саме яке відношення ви до них маєте. - Вітається вказувати дійсну та докладну інформацію про себе. - Якщо у розділі, на який Ви бажаєте отримати права редагування, є підрозділи - спробуйте для запиту підібрати один з підрозділів. Отримати права на редагування більшого розділу або розділу який вас більше цікавить ви зможете потім, коли наберетеся досвіду у меншому. У загальному випадку, права на редагування легше отримати для невеликого розділу. Спробуйте такий знайти, наприклад у регіональному розділі каталогу, де сайти розміщуються за регіональним принципом або місцем розташування. - Вас не повинно турбувати, що у розділі в якому ви б хотіли отримати права на редагування вже є редактор. Якщо стосовно наданих порад будуть питання, запитуйте - спробую допомогти. З повагою, CatMod World/Ukrainian
SpeechUa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Подав заявку на редагування розділу, в якому всього 23 сайти та потребує редактора. Щось ніякої відповіді немає покищо.
Meta kovrad Posted March 24, 2011 Meta Posted March 24, 2011 Подав заявку на редагування розділу, в якому всього 23 сайти та потребує редактора. Щось ніякої відповіді немає покищо. Розгляд заявок займає деякий час: від кількох днів до кількох місяців. Але в будь-якому разі відповідь приходить: позитивна чи негативна. Іноді вона потрапляє в спам. Скільки вже минуло часу? На цьому форумі прийнято запитувати про статус заявки після 14 днів.
SpeechUa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Відповідь прийшла. Негативна. Усього процес зайняв 7 днів.
Meta kovrad Posted March 29, 2011 Meta Posted March 29, 2011 Вітаю! Тепер можна спілкуватись на внутрішньому форумі редакторів.
ZippoUA Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 03.01.2012 подав заявку на редактора в розділ /Спорт/Екстрім/ (який востаннє оновлювався 07.03.2010). Цікавить мій статус заявки. Наперед дякую.
RZ Admin Elper Posted January 21, 2012 RZ Admin Posted January 21, 2012 Ваш запит очікує розгляду. 143962 1 elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
Meta kovrad Posted January 21, 2012 Meta Posted January 21, 2012 Заявку щойно затверджено. Бажаю успіхів 1
bihanskyy Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Каталог DMOZ взагалі ще живий ? Переглянув розділ блоґів - посилання часто застарілі, деякі блоґи давно не оновлюються ... Вчора подав заявку там на отримання статусу Редактора ... хотів б привести розділ до актуального стану Я так розумію потрібно чекати десь 2 тижні ?
bihanskyy Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Щойно отримав позитивну відповідь ! Не очікував такого швидкого розгляду ... Починаю вивчати що тут і як ? ...
RZ Admin Elper Posted May 20, 2014 RZ Admin Posted May 20, 2014 Привіт і ласкаво просимо, Спробуйте наш внутрішній (редактор тільки) форумів, і поглянути на керівних принципів редагування. (не має перекладу українською ще) (via google translate) 1 elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
bihanskyy Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Привіт і ласкаво просимо, Спробуйте наш внутрішній (редактор тільки) форумів, і поглянути на керівних принципів редагування. (не має перекладу українською ще) (via google translate) Гречно дякую
Recommended Posts