Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ось тут моя підбірка знань про DMOZ українською:

http://www.bihanskyy.in.ua/p/dmoz.html :ribbon:

Перелік статей там буде з часом поповнюватись (маю такі плани).

Якщо цікавить якась спеціальна тема, запитуйте - спробую її дослідити і викласти окремим постом...

Ласкаво прошу :monacle:

• 7 months later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Привіт і ласкаво просимо,

Спробуйте наш внутрішній (редактор тільки) форумів, і поглянути на керівних принципів редагування. (не має перекладу українською ще) :2cents:

(via google translate)

Добрий вечір! Я подав заявку для отримання статусу редактора каталогу. Але, нажаль, всі мета-редактори в категоріях, які знаходяться вище, не активні. Вони вже давно не заходили на форум. Скажіть, будь ласка, які в мене шанси отримати відповідь?

Рубрика: http://www.dmoz.org/World/Ukrainian/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%27%D1%8E%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8/%D0%86%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82/%D0%92%D0%B5%D0%B1-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD_%D1%82%D0%B0_%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B0/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D1%96%D0%B2/

Вона взагалі занедбана.

• RZ Admin
Posted

Hi dmytryev,

I could not find your application with the data you provided... Could you post your proposed editor name and the date you made the application?

:)

GoogleTranslate:

Привіт

Я не міг знайти програми з даними, ви подали ... Не могли б ви опублікувати запропонована назва редактора і дати ви зробили заяву?

elper {moz}:blue_arrow1::curlie:

All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.

• RZ Admin
Posted

It is still awaiting the email confirmation, please check your spam folder for something from noreply@dmoz.org

Він як і раніше очікує підтвердження електронною поштою, будь ласка, перевірте папку зі спамом, на щось з noreply@dmoz.org

All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.

Posted (edited)
Hi dmytryev,

I could not find your application with the data you provided... Could you post your proposed editor name and the date you made the application?

:)

GoogleTranslate:

Привіт

Я не міг знайти програми з даними, ви подали ... Не могли б ви опублікувати запропонована назва редактора і дати ви зробили заяву?

Date: 11.01.14

NickName: dmytryev

mail: <removed for your privacy>

It is still awaiting the email confirmation, please check your spam folder for something from noreply@dmoz.org

Він як і раніше очікує підтвердження електронною поштою, будь ласка, перевірте папку зі спамом, на щось з noreply@dmoz.org

I have not got any letters for something from noreply@dmoz.org . What i have to do?

Edited by Elper
Posted

Maybe i wrote wrong email address?

Posted

Please, can you check my email?

• RZ Admin
Posted
I can't see that detail, or fix it if it was wrong; simplest is just to try again...

• Meta
Posted
Please, can you check my email?

Ви можете зробити повторну заявку на редактора, як написав Elper.

Posted
Ви можете зробити повторну заявку на редактора, як написав Elper.

Вельми вдячний за відповідь, я вже втратив надію. Думав українських редакторів не зустріну. Ви зможете розглянути мою заявку чи для цього потрібний Мета-редактор?

• Meta
Posted
Так, я катмод і маю право на розгляд заявок в межах українськомовного розділу World/Ukrainian
Posted
Так, я катмод і маю право на розгляд заявок в межах українськомовного розділу World/Ukrainian

Прекрасно, сьогодні ж зроблю повторну заявку, будь ласка, тільки не пропадайте :)

Posted

Подав повторну заявку. Використав інший поштовий сервер, але лист знову не прийшов для підтвердження.

Провірьте будь ласка, є моя заявка?

Display Name: Dmytryev

Choose a username: margal

mail: vasiliy_rovno93@mail.ru

Posted

Я вже перепробував три поштових ящики:

gmail

mail.ru

yandex

На жоден не приходить лист для підтвердження. В папках Спам також немає

• Meta
Posted
Ваших заявок взагалі не видно на відміну від першого разу. Яке повідомлення вам показується в кінці процесу надсилання заявки?
Posted
Ваших заявок взагалі не видно на відміну від першого разу. Яке повідомлення вам показується в кінці процесу надсилання заявки?

ще спробував пошту Яху, теж саме, немає листа

[broken External Image]:http://i9.pixs.ru/storage/7/5/9/SnimokPNG_8426384_15677759.png

• Meta
Posted
Повідомлення правильне. А в які розділи ви подавали і з яким логіном?
  • Meta
Posted
Я помітив, що така проблема останнім часом в багатьох людей. Ймовірно якісь технічні проблеми в DMOZ. Я напишу, коли ця проблема буде вирішена.
Posted
Я помітив, що така проблема останнім часом в багатьох людей. Ймовірно якісь технічні проблеми в DMOZ. Я напишу, коли ця проблема буде вирішена.

Дякую, повідомте будь ласка. А взагалі поступаю заявки від інших бажаючих? Чи це тільки декілька особливих таких як я не можуть отримати?{moz}:D

Логіни: margal, xakerdereyser, dmytryev777

Рубрика: World: Ukrainian: Комп'ютери: Інтернет: Веб-дизайн та розробка: Просування сайтів

• Meta
Posted
Тут ймовірно проблема з надсиланням листів: частині вони надсилаються, але значній частині ні.
Posted
Тут ймовірно проблема з надсиланням листів: частині вони надсилаються, але значній частині ні.

Просто якби хоть знати суть проблеми. Я так розумію це не залежить від поштових серверів, так як я уже перепробував 4. Якщо листи приходять вибірково, можливо зареєструвати штук 30 поштових скриньок і попробувать массову реєстрацію? Один да й прийде)

• Meta
Posted
Я б не радив так робити, потім будуть зайві проблеми. Просто почекайте, коли ця проблема буде вирішена. Поки що можете почитати вказівки по редагуванню http://www.dmoz.org/guidelines/ . До речі, ви знаєте, що розділ World/Ukrainian - це не розділ України, а розділ українськомовних сайтів? Деякі початківці часто цього не розуміють.
Posted
Я б не радив так робити, потім будуть зайві проблеми. Просто почекайте, коли ця проблема буде вирішена. Поки що можете почитати вказівки по редагуванню http://www.dmoz.org/guidelines/ . До речі, ви знаєте, що розділ World/Ukrainian - це не розділ України, а розділ українськомовних сайтів? Деякі початківці часто цього не розуміють.

Звичайно розумію. Я спеціально вибирав цей розділ, так як в порівнянні з російськомовними він знаходиться на рівні ембріона. + це моя спеціальність.

Ок, буду детальніше вивчати правила та чекати коли все запрацює. Просто вже після першої заявки пройшло досить багато часу(

• Meta
Posted
Всі три ваші заявки вже в черзі на розгляд. Розгляд може забрати деякий час. Виберіть логін, для якого розглядати заявку.
Posted
Всі три ваші заявки вже в черзі на розгляд. Розгляд може забрати деякий час. Виберіть логін, для якого розглядати заявку.

Це прекрасна новина, давайте розглядати заявку під логіном: xakerdereyser

Тільки нагадайте, будь-ласка, яка там электронна адреса? Я вже запутався.

• Create New...