szarki432 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam Widze, ze polska czesc katalogu cos wymiera. Dlatego chce pomoc, zglaszajac swoja kandydature na redaktora. Zglosilem chec redagowania kategorii: http://www.dmoz.org/World/Polska/Kultura_i_sztuka/Muzyka/Gatunki/Rock/Metal/Wykonawcy/ Moj pierwszy wniosek zostal odrzucony z nie wiadomych przyczyn, więc złożyłem drugi i czekam do tej pory na odpowiedz. Powiem tylko ze nie mam interesu zostajac redaktorem tej kategorii. Po prostu lubie muzyke i chce pomoc, zwazywszy rowiez na to ze kategoria nie ma redaktora. Jeszcze tu zacytuje swoje argumenty za dolaczeniem do grona redaktorow. Chcę zostać ochotnikiem - redaktorem ponieważ: - mam doświadczenie w moderowaniu katalogów - interesuje mnie dana kategoria - kategoria nie ma jeszcze redaktora - posiadam dużo wolnego czasu i zapału do pracy - chcę być częścią ekipy - jestem osobą dorosłą i odpowiedzialną Pozdrawiam
bjfs Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Poniewa¿ b. wa¿nym elementem jest sposób opisania zg³aszanych stron to móg³by¶ te¿ podaæ swoje przyk³ady. Osobi¶cie bym siê zastanowi³ co jest nie tak... Niestety zasady towarzysz±ce administracji projektu wydaj± siê bezlitosne dla cz³onków tzw. publiki. Czêsto cz³owiek nawet nie wie, dlaczego siê, mówi±c kolokwialnie, przejecha³. To tak, jak na egzaminie. Sza! Internet Society Poland
Recommended Posts