Jump to content

Recommended Posts

Posted

Herkese merhaba

ODP türkçe editörleri hepimizin hata sizinde bildiğiniz gibi odp türkçe kategorsinde 4+4 Lük bir hizmet verilmiyor.hata torpil bile oynatiliyor bunun delilerde gosterebliriz 4 kere spam alan bir siteye şahid oldum bi zaat ama ne yaziki geçenlerede bir baktimki o site listenlenmiş sebebini soruncada ben eklerim diyor arkamda ... isimli editör var diyor.bu editör kim olduğunu biliyor şimdilik ismini açiklamayacam . bizim odp türkçe dizin editörlerde istediğimiz tek şey topril ve rüşvet alarak site eklememek veya hata rakaiplerin sitelerini silerek kendi sitelerini eklememek. çünkü bundan biz zarar görüyoruz lütfen madem gönülü editör olmaya söz vermişsiniz o zman ayrımcılık yapamdan rüşvet almadan doğru ve kaliteli kişilere ye verin bakin diyer ülkekerin dizinni emin olunki hepsi kaliteli bu gidişle gitse odp türkçe anlami kalmaz. odp sahip çıkalim ve hep beraber türkçe dizin elişimiyle ilgilenelim

not:bu yukarda yazdiklarim her editör için değil kendini bilen biliyor

Posted
Herkese merhaba

ODP türkçe editörleri hepimizin hata sizinde bildiğiniz gibi odp türkçe kategorsinde 4+4 Lük bir hizmet verilmiyor.hata torpil bile oynatiliyor bunun delilerde gosterebliriz 4 kere spam alan bir siteye şahid oldum bi zaat ama ne yaziki geçenlerede bir baktimki o site listenlenmiş sebebini soruncada ben eklerim diyor arkamda ... isimli editör var diyor.bu editör kim olduğunu biliyor şimdilik ismini açiklamayacam . bizim odp türkçe dizin editörlerde istediğimiz tek şey topril ve rüşvet alarak site eklememek veya hata rakaiplerin sitelerini silerek kendi sitelerini eklememek. çünkü bundan biz zarar görüyoruz lütfen madem gönülü editör olmaya söz vermişsiniz o zman ayrımcılık yapamdan rüşvet almadan doğru ve kaliteli kişilere ye verin bakin diyer ülkekerin dizinni emin olunki hepsi kaliteli bu gidişle gitse odp türkçe anlami kalmaz. odp sahip çıkalim ve hep beraber türkçe dizin elişimiyle ilgilenelim

not:bu yukarda yazdiklarim her editör için değil kendini bilen biliyor

haklisin gerçekten taşimacilik kategrisinde çok torpil var

Merhaba arkadaşlar,

Herhangi bir suistimal veya spam söz konusu ise,

http://report-abuse.dmoz.org/?cat=World/T%c3%bcrk%c3%a7e adresten elinizdeki delillerle birlikte rapor edebilir, size verilen rapor kodu ile dmoz.org'den raporunuzun değerlendirmede hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. Biliniz ki bunu yapmanız hem bizler için hem de sizler için yarar sağlayacaktır.

Posted
Merhaba arkadaşlar,

Herhangi bir suistimal veya spam söz konusu ise,

http://report-abuse.dmoz.org/?cat=World/T%c3%bcrk%c3%a7e adresten elinizdeki delillerle birlikte rapor edebilir, size verilen rapor kodu ile dmoz.org'den raporunuzun değerlendirmede hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. Biliniz ki bunu yapmanız hem bizler için hem de sizler için yarar sağlayacaktır.

hocam ne kadar suistimal gondersekde maxcoder ilgilenmiyor çünkü taşimacili kategorinse zaten asi adli kişiyi maxcoder getrimiş adam 100 tl site başi para alip ekliyor.isterseniz http://www.dmoz.org/World/T%C3%BCrk%C3%A7e/Ekonomi_ve_%C4%B0%C5%9F_D%C3%BCnyas%C4%B1/Ta%C5%9F%C4%B1mac%C4%B1l%C4%B1k/Yurti%C3%A7i_Ta%C5%9F%C4%B1mac%C4%B1l%C4%B1k/ burdaki sitelere bi göz atin içinde spam alan çok site vara ama ekli duruyor orenek saygoın evden eve nakliyat sezon nakliyat ,ekintaş nakliyat gibi firmalara iyice bir göz atin...

Posted
hocam ne kadar suistimal gondersekde maxcoder ilgilenmiyor çünkü taşimacili kategorinse zaten asi adli kişiyi maxcoder getrimiş adam 100 tl site başi para alip ekliyor.isterseniz http://www.dmoz.org/World/T%C3%BCrk%C3%A7e/Ekonomi_ve_%C4%B0%C5%9F_D%C3%BCnyas%C4%B1/Ta%C5%9F%C4%B1mac%C4%B1l%C4%B1k/Yurti%C3%A7i_Ta%C5%9F%C4%B1mac%C4%B1l%C4%B1k/ burdaki sitelere bi göz atin içinde spam alan çok site vara ama ekli duruyor orenek saygoın evden eve nakliyat sezon nakliyat ' date='ekintaş nakliyat gibi firmalara iyice bir göz atin...[/quote']

Böyle bir haksızlığa maxcoder'in sessiz kalacağını sanmıyorum. Yinede sen bir daha gönder veya meta editörlerimiz ile görüş..

Posted
Böyle bir haksızlığa maxcoder'in sessiz kalacağını sanmıyorum. Yinede sen bir daha gönder veya meta editörlerimiz ile görüş..

inşşalah dediğiniz gibi gelmez emin olunki yurtiçitaşimacilik kategorisene bir editor gelmesi lazim yoksa dediğim gibi taşimcalik kategorinin editörü açik soylemek gerkirse yolsuzluk yapiyor şimdilik soyleyeceğim bu ama delil verecem yakinda gerçi delil ortada ordaki isteleri incelesiniz farkedersiniz .evdenevenakliyat.co.in nasil eklenmiş kısaca bir bakin ekintasnakliyat nasil eklenmiş bakin bi bana hak veririsiniz maxcoder bakmiyor ve ilgilenmiyor

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • Create New...