bajeczny Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) Dzień dobry Chciałbym poprosić o dodanie do katalogu DMOZ nowej kategorii: Top :World :Polski :Sport :Sztuki walki :Jeet Kune Do Brakuje kategorii dla tej sztuki walki - w zagranicznych wersjach oczywiście ona występuje. Gdybyście mogli ją dodać pomogłoby to użytkownikom w odnalezieniu tej sztuki walki. Mam też pytanie: Kilka lat temu zgłosiłem stronę Szkoły Jeet Kune Do <removed> ogólnie do Top: World: Polski: Sport: Sztuki walki ale bez odzewu, kilka dni temu ponowiłem prośbę o dodanie, na razie nic. Czy jest w ogóle szansa, żeby ta strona pojawiła się w DMOZ? Odnoszę wrażenie jakby ta kategoria została porzucona kilka lat temu. Bardzo dziękuję za pomoc! Pozdrawiam Edited November 17, 2014 by Elper
bjfs Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Nowa kategoria powstaje, gdy istnieje więcej, niż jeden wpis (najlepiej więcej, niż 3) uzasadniający jej powstanie. O przyjmowaniu nowych wpisów decydują redaktorzy, ale nie każda kategoria jest obsadzona. Może po prostu wyślesz wniosek o redagowanie polskiego działu sztuk walki? W przeciwnym razie trzeba czekać, aż ktoś z redaktorów z nadrzędnej kategorii się uchyli; a to może zająć lata... świetlne B) Internet Society Poland
annacerkio123 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Można jeszcze dodawać nowe kategorie, mam pewny pomysł
Recommended Posts