Dorebar Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Merhaba arkadaşlar, ben DMOZ editörüyüm. Bugün anasayfada gördüğüm bildiri doğrultusunda 14 Mart tarihinde DMOZ'un kapanacağını okudum. Ne tür bir kapanma? Tamamen servis dışı mı olacak yoksa açık bir şekilde faaliyetlerini gösterip, yeni üye ve site alımı mı kapalı olacak?
gokhanfil Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Merhaba, Editör paneline girdiğiniz zaman üstte bulunan ip uçları'da forum linki paylaşılmakta. Link'i takip ederek son durum hakkında bilgi alabilirsiniz.
seoizmir Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 son durumu bizler çok merak ediyoruz şimdi kesin kapanıyor mu dmoz lütfen birisi net bişiler söylesin
gokhanfil Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 14 Mart tarihinden itibaren dmoz artık olmayacak. Ancak üst editörler bununla ilgili farklı çalışmalar yapmaktalar. Farklı proje ve isim ile devam edilebilir. Farklı isimlerle devam edilip, edilmeyeceği kesin değil! Ancak bununla ilgili çalışmalar devam etmekte.
riderz Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 buraya kayıt oldum ama editor oldugumuzu belirtecek ekstra birşey yapmamız gerekiyor mu ?
gokhanfil Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Forum adminlerine editör profilinizi pm gönderin. 1
mk71 Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Keşke kapanmasaydı, inşallah bir alternatifini kurarlar.
kodlamax Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Forum adminlerine editör profilinizi pm gönderin. Acaba herhangi bir adminin kullanıcı adını öğrenebilir miyim? PM yollamak için?
doktorcan Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 başka bir platforma ya da hosting şirketine taşınabilir... 1
RZ Admin Elper Posted April 2, 2017 RZ Admin Posted April 2, 2017 @kodlamax - I need some more information (date of joining DMOZ, category name, the email you used), send by PM. GoogleTranslate: Daha fazla bilgi istiyorum: DMOZ, Kategori adı, kullandığınız, e-posta katılma tarihi tarafından PM göndermek. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
Recommended Posts