artmusicchannelcom Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 (edited) Merhaba. Web sitemizi nasıl ekleyeceğimizi bulamadık. Bana yardım eder misiniz?[ url removed] adresi burada belirtmeniz yeterli değil mi? Sevgiler, teşekkür ederim. Edited March 5, 2021 by mollybdenum
RZ Admin Elper Posted March 5, 2021 RZ Admin Posted March 5, 2021 Merhaba, bir site önermek için önce sitenin uygun olduğu en yakın kategoriyi bulmalısın. Ya arayarak (site:curlie.org Google'da çalışır) ya da dizin yapısında gezinerek: Curlie/tr Ardından :suggest-a-site: simgesine tıklayın ve talimatları izleyin; simge yoksa, bu kategori önerileri kabul etmez ve daha düşük bir seviyeye gitmeniz gerekir. Translated by Google from: Hello, to suggest a site, you need to first find the one closest category in which the site fits. Either by searching (site:curlie.org works in Google) or by navigating in the directory structure: Curlie/tr Then click the :suggest-a-site: icon and follow the instructions; if there is no icon, that category doesn't accept suggestions and you need to go a level lower. elper {moz}:curlie: All opinions expressed are my own, and do not necessarily represent the official point of view of the administration of either this forum or the directory.
prodankalite Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Kayıt için Curlie/tr yeni kayıt kabül etmiyor sanırım. web sitelerimi ekleyemedim. Danışmanlık kategorisi var
Meta informator Posted April 25, 2021 Meta Posted April 25, 2021 You need to go deeper in the tree-structure to suggest a site, here for example: https://curlie.org/tr/Kültür_ve_Sanat/Müzik Curlie (Dmoz) Meta editor informator
dmoz-sarp Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Kayıt için Curlie/tr yeni kayıt kabül etmiyor sanırım. web sitelerimi ekleyemedim. Danışmanlık kategorisi var Hangi kategoride web sitenizi eklemek istiyorsunuz ? Şu an site önermeleri aktif.
Recommended Posts