Jump to content

Srpski/Bosanski/Hrvatski

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima! Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja vezanih za ove jezike u ODP-u, bice mi zadovoljstvo da vam odgovorim.

chasm,

ODP meta editor

• 10 months later...
Posted

Zdravo...

Popunio sam prijavu za editora kategorije

World: Srpski: Posao: Firme: Gradjevinarstvo,

medjutim, kada sam kliknuo na posalji, dobio sam sledecu poruku:

Oprosti, ali mozeš imati samo jednu prijavu odjednom.

Sta to znaci?

Pozdrav,

Vlada

• 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Registracija stranice

Hmm,Nisam siguran da mozda pisem na pravom mestu i u pravom vremenu

posto je izgleda ovde poslednja poruka napisana u aprilu 2004,ali i pored

toga kod mene se radi o sledecem problemu:Licno uredjujem stranicu koja je mozda i prerano prijavljena u ODP.U fazi dok jos nije zavrsena,sto jedovelo do

toga da se ne pojavimo u ODP.

Radovi su kod nas dovedeni do kraja tako da kompletna funkcionalnost stranice

vise ne dolazi u pitanje.

Pokusao sam par puta ponovo prijaviti nasu stranicu ali do sada nema bas

nikakvih znakova zivota od strane ODP.

Ako druge stranice zasluzuju da se pojave u ODP(izmedju ostalog i stranice koje

mozda vise i ne postoje) onda smo i mi zasluzili bar malo paznje !

Posted

Kada cu da dobijem informacije o tome da li mi je aplikacija prihvaćena

Pre nekoliko dana sam se prijavio za Editora, medjutim nisam primio nista.

Interesuje me kada cu biti obavjesten o aplikaciji, tj da li je prihvacena ili ne.

Hvala

Posted

Status upisa www.croatiahotelsguide.com

Pozdrav svima!

Da li mi netko može dati neke informacije o statusu upisa stranice http://www.croatiahotelsguide.com u DMOZ Directory. Naime, stranicu sam prijavio prije otprilike dva i pol mjeseca međutim stranica još nije objavljena. Mislio sam da je to zbog toga što sam možda prijavio u krivu kategoriju, pa sam prije par tjedana pokušao ponovno. Poznato mi je da su višestruki upisi zabranjeni ali mislio sam da je stranica odbijena zbog upisa u krivu kategoriju.

Croatia Hotels Guide zaista je korisna stranica jer sadrži popis svih kategoriziranih hotela u Hrvatskoj sa detaljnim opisom i slikama svakog pojedinog hotela (primjer hotela: Croatia Hotels Guide - Westin).

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći.

Posted

Slavonski brod

Moze li se malko ispraviti ime moga grada /Hrvatska/Mjesta -> pise 'Slavonski brod'.

Poslao sam prijavu za editora Brodsko-posavske zupanije. Do eventualnog odobrenja statusa molim urednika da korigira to ime.

Pozdrav svima od ekipe portala Slavonski Brod online (http://www.sbonline.net).

Koliko vidim Slavonija je u Dmozu jako siromasno zastupljena, treba tu dodati skoro odmah bar 100-200 adresa....

K.Z.

Posted
Pre nekoliko dana sam se prijavio za Editora, medjutim nisam primio nista.

Interesuje me kada cu biti obavjesten o aplikaciji, tj da li je prihvacena ili ne.

Hvala

Nažalost preostaje ti jedino da pričekaš i da budeš strpljiv. Problem je u tome da je teško naći meta editora koji pregledavaju aplikacije a da razumije jezik. Zato to zna potrajati. Uglavnom, kada ti se odobri aplikacija, slobodno me kontaktiraš da ti pomognem :)

Posted
Moze li se malko ispraviti ime moga grada /Hrvatska/Mjesta -> pise 'Slavonski brod'.

Poslao sam prijavu za editora Brodsko-posavske zupanije. Do eventualnog odobrenja statusa molim urednika da korigira to ime.

Pozdrav svima od ekipe portala Slavonski Brod online (http://www.sbonline.net).

Koliko vidim Slavonija je u Dmozu jako siromasno zastupljena, treba tu dodati skoro odmah bar 100-200 adresa....

K.Z.

Što se tiče odobrenja aplikacije, vrijedi isto kao i u mom prethodnom postu.

A što se tiće imena grada, budem ja zatražio promjenu imena kategorije u 'Slavonski Brod'! Havla :)

• 2 months later...
Posted
Pozdrav svima! Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja vezanih za ove jezike u ODP-u, bice mi zadovoljstvo da vam odgovorim.

chasm,

ODP meta editor

Pozdrav,

evo pokusavam zadnjih 6 mjeseci registrirati NogoNet.com domenu pod http://dmoz.org/World/Hrvatski/Sport/Nogomet/

jer je to jedino mjesto gdje spada kao nogometni portal koji prati regionalne i europske nogometne lige, sa naglaskom na HNL, ali nema nikakvih odgovora u 6 mjeseci! Sto uciniti da se konacno registrira nasa stranica?

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted
jedino što možeš --- čekati

Čekam i dalje...stvarno ste ažurni :mad:

A kad se netko ponudi za editora otkantate ga iako je strucan i pun kontakata....znam sve regionalne nogometne portale, klubove i organizacije, ali nisam dovoljno kvalificiran jer nekome ne pase da i moj portal sa 100.000 klikova dnevno bude ukljucen u listu, a stranice koje su zadnji put azurirane 2003. stoje i dalje...bravo editori :thumb1: :thumb1:

• 3 months later...
Posted

oko čega se ti živciraš, umjesto da gubiš vrijeme na DMOZ bolje ga posveti curi :D

A kad se netko ponudi za editora otkantate ga iako je strucan i pun kontakata....znam sve regionalne nogometne portale, klubove i organizacije, ali nisam dovoljno kvalificiran jer nekome ne pase da i moj portal sa 100.000 klikova dnevno bude ukljucen u listu,

to ti se zove konflikt interesa u DMOZ rječniku

a stranice koje su zadnji put azurirane 2003. stoje i dalje...bravo editori :thumb1: :thumb1:

koji editori? :rolleyes: svaki mjesec ih je par stotina manje, a hrvatske možeš nabrojati na prste

Stvarno ste picke.

iz tvog komentara sam vidiš koliko admini, meta i editalli kuže hrvatski

Nudim se kao editor za nogomet i mogu dovesti 15-20 stranica u roku dan-dva, urediti, maknuti, izbrisati nepostojece, i dobijem automatski odgovor da mi je aplikacija ili nekompletna ili nesto bezveze...

15-20, slabo je to, ja sam se kao postojeći editor ponudio da preuzmem jednu kategoriju i dodam ih preko dvjesto za nagradu su mi ukinuli pristup :confused:

Tko god da radi volonterski na uredjivanju je budala, jer ne cijenite trud drugih, koji bi posvetili svoje vrijeme da pomognu vasoj bazi podataka i uredjenju nepravilnosti cisto iz ljubavi prema necemu.

Razocaran sam nepostojanjem interesa za poboljsanjem.

pa kaj ne vidiš da DMOZ ide u privatizaciju zato ga prvo treba rasturiti da mu padne vrijednost nakon toga će ga netko kupiti za kunu :rolleyes:

• 1 month later...
Posted

SOKOBANJA - Internet Portal

Poštovani,

Pokušavam neuspešno da prijavim soko-banja.org, ali mi ne ide.

Navodno Dmoz prijavljuje grešku. Mislio sam da će posle mesec dana stvari doći na svoje mesto, međutim greška je i dalje prisutna. Da li znate kada će bug biti otklonjen?

S poštovanjem,

<URL removed>

Posted

www.trebinje.info

Vidim da se dize frka oko postavljanja linkova, nije mi jasno zasto jer je nekoliko mojih drugara ti uradilo bez problema. Iskreno se nadam da ih necu imati ni ja.

Puno pozdrava svima koliko vas ima.

• 3 months later...
  • Create New...