Guest Posted March 25, 2002 Posted March 25, 2002 Pozdrav svima! Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja vezanih za ove jezike u ODP-u, bice mi zadovoljstvo da vam odgovorim. chasm, ODP meta editor
Guest trcha Posted February 8, 2003 Posted February 8, 2003 Zdravo... Popunio sam prijavu za editora kategorije World: Srpski: Posao: Firme: Gradjevinarstvo, medjutim, kada sam kliknuo na posalji, dobio sam sledecu poruku: Oprosti, ali mozeš imati samo jednu prijavu odjednom. Sta to znaci? Pozdrav, Vlada
sir NET-co Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Bok, da li mi mozda mozes pomoci? Prije dva mjeseca sam pisao za promjenu URL Tisno tour na http://dmoz.org/Regional/Europe/Croatia/Regions/Dalmatia/Travel_and_Tourism/ i nista. Onda sam opet pisao i dalje nista. Razumjem da mnoge kategorije nemaju editora ali .... Usput pripremam se za prijavu pa da i ja dam svoj skromni doprinos Internetu.
suhraward Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Registracija stranice Hmm,Nisam siguran da mozda pisem na pravom mestu i u pravom vremenu posto je izgleda ovde poslednja poruka napisana u aprilu 2004,ali i pored toga kod mene se radi o sledecem problemu:Licno uredjujem stranicu koja je mozda i prerano prijavljena u ODP.U fazi dok jos nije zavrsena,sto jedovelo do toga da se ne pojavimo u ODP. Radovi su kod nas dovedeni do kraja tako da kompletna funkcionalnost stranice vise ne dolazi u pitanje. Pokusao sam par puta ponovo prijaviti nasu stranicu ali do sada nema bas nikakvih znakova zivota od strane ODP. Ako druge stranice zasluzuju da se pojave u ODP(izmedju ostalog i stranice koje mozda vise i ne postoje) onda smo i mi zasluzili bar malo paznje !
suhraward Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Pozdrav, Zamolio bih vas ako bi mogli da pogledate nasu stranicu na http://www.otvorena-knjiga.com radi se o kvalitativnoj potvrdi sa vase strane.Na brzom odgovoru smo unapred zahvalni.
Neddim Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Kada cu da dobijem informacije o tome da li mi je aplikacija prihvaćena Pre nekoliko dana sam se prijavio za Editora, medjutim nisam primio nista. Interesuje me kada cu biti obavjesten o aplikaciji, tj da li je prihvacena ili ne. Hvala
bruno001 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Status upisa www.croatiahotelsguide.com Pozdrav svima! Da li mi netko može dati neke informacije o statusu upisa stranice http://www.croatiahotelsguide.com u DMOZ Directory. Naime, stranicu sam prijavio prije otprilike dva i pol mjeseca međutim stranica još nije objavljena. Mislio sam da je to zbog toga što sam možda prijavio u krivu kategoriju, pa sam prije par tjedana pokušao ponovno. Poznato mi je da su višestruki upisi zabranjeni ali mislio sam da je stranica odbijena zbog upisa u krivu kategoriju. Croatia Hotels Guide zaista je korisna stranica jer sadrži popis svih kategoriziranih hotela u Hrvatskoj sa detaljnim opisom i slikama svakog pojedinog hotela (primjer hotela: Croatia Hotels Guide - Westin). Unaprijed se zahvaljujem na pomoći.
suhraward Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Zahvaljujemo se sa nase strane !, I zelimo uspesan rad u buducnosti.
zklin Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Slavonski brod Moze li se malko ispraviti ime moga grada /Hrvatska/Mjesta -> pise 'Slavonski brod'. Poslao sam prijavu za editora Brodsko-posavske zupanije. Do eventualnog odobrenja statusa molim urednika da korigira to ime. Pozdrav svima od ekipe portala Slavonski Brod online (http://www.sbonline.net). Koliko vidim Slavonija je u Dmozu jako siromasno zastupljena, treba tu dodati skoro odmah bar 100-200 adresa.... K.Z.
tutuolaf Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Pre nekoliko dana sam se prijavio za Editora, medjutim nisam primio nista. Interesuje me kada cu biti obavjesten o aplikaciji, tj da li je prihvacena ili ne. Hvala Nažalost preostaje ti jedino da pričekaš i da budeš strpljiv. Problem je u tome da je teško naći meta editora koji pregledavaju aplikacije a da razumije jezik. Zato to zna potrajati. Uglavnom, kada ti se odobri aplikacija, slobodno me kontaktiraš da ti pomognem
tutuolaf Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Moze li se malko ispraviti ime moga grada /Hrvatska/Mjesta -> pise 'Slavonski brod'. Poslao sam prijavu za editora Brodsko-posavske zupanije. Do eventualnog odobrenja statusa molim urednika da korigira to ime. Pozdrav svima od ekipe portala Slavonski Brod online (http://www.sbonline.net). Koliko vidim Slavonija je u Dmozu jako siromasno zastupljena, treba tu dodati skoro odmah bar 100-200 adresa.... K.Z. Što se tiče odobrenja aplikacije, vrijedi isto kao i u mom prethodnom postu. A što se tiće imena grada, budem ja zatražio promjenu imena kategorije u 'Slavonski Brod'! Havla
tutuolaf Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Da li mi netko može dati neke informacije o statusu upisa stranice www.croatiahotelsguide.com[/url"] u DMOZ Directory. Službena je politika ODPa da se više takve informacije ne daju. Ali ako se potrudiš, možda i nađeš odgovor sam
facasplaca Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pozdrav svima! Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja vezanih za ove jezike u ODP-u, bice mi zadovoljstvo da vam odgovorim. chasm, ODP meta editor Pozdrav, evo pokusavam zadnjih 6 mjeseci registrirati NogoNet.com domenu pod http://dmoz.org/World/Hrvatski/Sport/Nogomet/ jer je to jedino mjesto gdje spada kao nogometni portal koji prati regionalne i europske nogometne lige, sa naglaskom na HNL, ali nema nikakvih odgovora u 6 mjeseci! Sto uciniti da se konacno registrira nasa stranica?
facasplaca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 jedino što možeš --- čekati Čekam i dalje...stvarno ste ažurni A kad se netko ponudi za editora otkantate ga iako je strucan i pun kontakata....znam sve regionalne nogometne portale, klubove i organizacije, ali nisam dovoljno kvalificiran jer nekome ne pase da i moj portal sa 100.000 klikova dnevno bude ukljucen u listu, a stranice koje su zadnji put azurirane 2003. stoje i dalje...bravo editori :thumb1: :thumb1:
Ivan Bajlo Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 oko čega se ti živciraš, umjesto da gubiš vrijeme na DMOZ bolje ga posveti curi A kad se netko ponudi za editora otkantate ga iako je strucan i pun kontakata....znam sve regionalne nogometne portale, klubove i organizacije, ali nisam dovoljno kvalificiran jer nekome ne pase da i moj portal sa 100.000 klikova dnevno bude ukljucen u listu, to ti se zove konflikt interesa u DMOZ rječniku a stranice koje su zadnji put azurirane 2003. stoje i dalje...bravo editori :thumb1: :thumb1: koji editori? svaki mjesec ih je par stotina manje, a hrvatske možeš nabrojati na prste Stvarno ste picke. iz tvog komentara sam vidiš koliko admini, meta i editalli kuže hrvatski Nudim se kao editor za nogomet i mogu dovesti 15-20 stranica u roku dan-dva, urediti, maknuti, izbrisati nepostojece, i dobijem automatski odgovor da mi je aplikacija ili nekompletna ili nesto bezveze... 15-20, slabo je to, ja sam se kao postojeći editor ponudio da preuzmem jednu kategoriju i dodam ih preko dvjesto za nagradu su mi ukinuli pristup Tko god da radi volonterski na uredjivanju je budala, jer ne cijenite trud drugih, koji bi posvetili svoje vrijeme da pomognu vasoj bazi podataka i uredjenju nepravilnosti cisto iz ljubavi prema necemu. Razocaran sam nepostojanjem interesa za poboljsanjem. pa kaj ne vidiš da DMOZ ide u privatizaciju zato ga prvo treba rasturiti da mu padne vrijednost nakon toga će ga netko kupiti za kunu
opomena Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pozdrav kolege editori. Od danas ćemo se susretati na R-Zu.
Ivan Bajlo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pozdrav kolege editori. Od danas ćemo se susretati na R-Zu. Di ti tu vidiš editore?
sokobanja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 SOKOBANJA - Internet Portal Poštovani, Pokušavam neuspešno da prijavim soko-banja.org, ali mi ne ide. Navodno Dmoz prijavljuje grešku. Mislio sam da će posle mesec dana stvari doći na svoje mesto, međutim greška je i dalje prisutna. Da li znate kada će bug biti otklonjen? S poštovanjem, <URL removed>
vivaldi Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Pozdrav, vec skoro 2 meseca kategorija: http://core-n02.dmoz.aol.com:30080/Adult/World/Srpski/ tacnije nemoze sa prijaviti sajt. Ima li nkog ovde ko je zaduzen za tu kategoriju!?
Ivan Bajlo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A vas dvojca se kao pravite blesavi da ne razumete? http://www.resource-zone.com/forum/showpost.php?p=229551&postcount=14
gaga_tb Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 www.trebinje.info Vidim da se dize frka oko postavljanja linkova, nije mi jasno zasto jer je nekoliko mojih drugara ti uradilo bez problema. Iskreno se nadam da ih necu imati ni ja. Puno pozdrava svima koliko vas ima.
Recommended Posts